Søg
Close this search box.

Vildtkamera

Vi tilbyder professionelle vildtkameraer og rådgivning

Et vildtkamera kan være en uundværlig del af jagtsæsonen eller hvis du har brug for overvågning af et bestemt udendørs område ved din minkfarm, arbejdsplads eller campingvogn. Uanset, hvilket formål du skal bruge vildtkameraet til, er det vigtigt, at kameraet er pålideligt og i høj kvalitet, så det kan levere optimale billeder og film uanset vejr, vind og temperatur. Hos Jagt-Jakt står vi klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får det kamera, som bedst opfylder dit behov.

Vildtkamera til ethvert behov

Vildtkameraer er primært designet og udviklet til landmænd, jægere og andre, som har brug for udendørs overvågning af områder. Ved at opsætte et vildtkamera kan du, som jæger, få mulighed for at studere dyrenes bevægelsesmønstre og rutiner i ugevis eller måneder. Det rigtige vildtkamera kan dermed indsamle værdifulde og unikke data om byttedyrene, så du kan optimere din jagt. Hvis du i stedet er en naturentusiast, som ønsker billeder og video af det uforstyrrede dyreliv og natur, så har vi også det rigtige kamera til dig. Vi har altid et godt vildtkamera tilbud, som opfylder dit behov.

Vi forhandler kvalitetskameraer inden for forskellige mærker og priser

Hos Jagt-Jakt har vi fokus på at kunne opfylde alle vores kunders behov. Derfor har vi et stort udvalg af vildtkameraer inden for forskellige mærker og priser. Vi forhandler blandt andet mærkerne Dörr, Spromise og Scoutguard, også kaldet Bolyguard. Ønsker du et af de nyeste og mest avancerede vildtkamera, skal du prøve vores ”Trail Extreme MMS/GPRS”.

Du kan læse mere om kameraet her.

Du kan også læse mere om vores mange andre vildtkameraer her og se vores udvalg.

Har du brug for tilbehør til dit vildtkamera har vi et udvalg af batterier, fjernbetjeninger, SD kort og meget andet.

Du kan se vores tilbehør til vildtkamera her. 

Bedst i test

I forbindelse med vildtkamera testen vandt Jagt-Jakt både prisen som ”Test vinder” og ”Bedste til prisen”. Vildtkameraerne blev vurderet ud fra en række parametre som kvaliteten af fotos, følsomhed overfor bevægelser, materialevalg mm. Vores kamera ”Bolyguard SG520: Scout Guard” vandt bedste til prisen og ”Spromise 158” blev kåret som testvinder. Du kan derfor trygt lade dig vejlede af os, når du skal købe dit næste vildtkamera.