Søg
Close this search box.

Vildsvinjagt Sverige

fra taarn

Vildsvinjagt Sverige

En enestående jagtoplevelse

Modsat i Danmark er der rig mulighed for vildsvinjagt i Sverige. Bestanden af vildsvin er kraftig stigende, hvilket gør vildsvinjagt til det oplagte mål for din næste jagt. I Sverige er vildsvinjagten i høj grad fri, idet vildsvinene, blandt mange haveejere og landmænd, betragtes som en plage. Vildsvinjagt i Sverige kan foregå hele året – dog med visse begrænsninger i foråret.

En vildsvinejagt i Sverige er den oplagte mulighed for, at få en fantastisk og udbytterig jagtoplevelse, samt komme helt tæt på Sveriges smukke natur.  

Skal du på vildsvinjagt Sverige, så har vi det rette udstyr

Vi har mange forskellige former for tilbehør, som er uundværligt til din vildsvinjagt på den anden side af sundet. Vi ved hvor meget korrekt udstyr betyder for din jagt, og vi forhandler kun det allerbedste. Er du i tvivl om valg af udstyr, så kan du lade dig inspirere af vores brede sortiment.

Vi forhandler bl.a.:

Klik på fanen ’’Produkter’’ øverst på siden og se, hvilket jagtudstyr vi ellers kan tilbyde. Hos Jagt-Jakt er vi specialister i vildsvinjagt, og vi hjælper dig gerne med, at sammensætte det helt rigtige udstyr til lige netop din jagt.

Gode huskeregler når du skal købe udstyr

For at opnå den ideelle vildsvinejagt er det vigtigt, at du kender til dyrets adfærd, således du kan anskaffe dig det rette udstyr. Eksempelvis er vildsvin ofte aktive om natten, hvorfor du med fordel kan anskaffe dig udstyr til natjagt, såsom en natkikkert.

Læs mere om fordelene ved en natkikkert. 

Vildsvin er desuden sky dyr, som ofte skal lokkes til. Derfor kan lokkemidler, som f.eks. en modstandsdygtig fodertønde være en god idé.

Vi betegner os selv som værende eksperter i vildsvinejagt, og mener, at du med det rette udstyr og rådgivning, vil få en succesfuld jagt.