Søg
Close this search box.

Optisan Præcision sigtekikkert

Optisan Præcision sigtekikkert

Vær sikret det bedste udstyr med en Optisan kikkert Er du jagtentusiast er du sikkert enig med os i, at man aldrig bør gå ned på udstyr! Hos Jagt-jakt kender vi vore kram og vores kunder, og tilbyder kun det bedste udstyr på markedet. Med en Optisan kikkert vil du få helt nye oplevelser på din jagt.
Optisan 1080x1080
Del på Facebook

Når kun det bedste sigtetkikkert er godt nok

Optisan er udviklet i samarbejde med mesterskytter i hele Europa, og er fremstillet og designet for udendørs entusiaster siden 1998. De er grundigt testet og bliver løbende forbedret for, at de kan modstå enhver udfordring i felten. Optisan er omhyggeligt kvalitets kontrolleret; hver af de 90-150 komponenter som Optisan består af, skal gennemgå mere end 200 kvalitets kontrolpunkter. På den måde sikres den bedste oplevelse i naturen.

Optisan til enhver jagt

Hos Jagt-jakt har vi et forskelligt udvalg af Optisan sigtekikkert:

  • CX6 1-6X24i

  • VIE 1-6X24i

  • EVX 3-12X44i

  • EVE 3-12X56i

  • EVE 2.5-10X50i

Modellen CX6 er designet specifikt til taktisk konkurrenceskydning. Den har et 120 fod bredt feltudsyn, og tillader et fladt felt view, så man kan skyde med begge øjne åbne. Sigtekornet lyser med maksimal lysstyrke og kan sikre skarp sigtepræcision på op mod 600 meter.

VIE-linjen er robust konstrueret og designet til jagt brug. VIE 1-6X24i er en særlig ideel riffelkikkert til skud tæt på byttet. G4Ai sigtekornet tillader et bredt udsyn, der gør det muligt hurtigt at sigte på byttet, og derefter afslutte skuddet ved hjælp af den centersøgende røde prik.

Den nye EVX-linje er designet og konstrueret til sub-MOA præcisionsfotografering og jagt. Det re-designede optiske system har et 25% større synsfelt, hvilket skytter vil finde nyttigt til hurtigt at sigte, samt sikre en stabil hovedposition.  

EVE-linjen er designet for jægere til at klare alle udfordringer. EVE 2.5-10X50i har et allround jagtomfang, med et stort synsfelt ved 2.5X og præcision skudplacering på 10X. Det er en klassisk jagtkikkert med exceptionel optisk ydeevne under lave lysforhold. Speciel brugbar til jægere som jager i skumringen morgen og aften. Leveres med et simpelt jagtkryds, som skygger for dyret så minimalt som muligt. Det gør, at du hurtigt kan placerer det røde sigtemærke korrekt og få et sikkert skud på op til 300 meter.